Hazır Ofis Nedir, Ne Değildir? - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Hazır Ofis Nedir, Ne Değildir?

19
EKİ
2018
Hazır Ofis Nedir, Ne Değildir?
Hazır Ofis Nedir, Ne Değildir?

Hazır Ofis Nedir, Ne Değildir?

Hazır Ofis, kendi işini yapan ya da yapmak isteyen kişi veya şirketlerin, prestijlerini sarsmadan masraflarını minimize edebilmelerine yarayan global bir yöntem ve pek çok kolaylığı beraberinde getiren akılcı bir çözümdür.

Hazır Ofis; ekonomik görünümüyle uzaktan cezbedici ama içine girildiğinde el ve cep yakan, astarı yüzünden pahalı bir para tuzağı değildir, olmamalıdır. Aksine, konuyla ilgili olarak tecrübeli ellerle el sıkışmanız halinde iş hayatınıza dair pek çok yükü omuzlarınızdan alarak hafiflemiş hissettirebilecek, size gönül rahatlığıyla arkanıza yaslanıp tamamen çalışmalarınıza ve projelerinizi geliştirmeye odaklanabileceğiniz zamanı ve alanı sağlayabilecek güvenilir, kullanışlı ve bir o kadar tasarruflu yeni nesil çalışma tarzıdır, bunu yansıtmalıdır.

"Hazır Ofis" kavramının ve yönteminin dünya çalışma piyasalarındaki varlığı, bilinirliği ve kullanışlılığı elbette daha uzun bir geçmişe sahip. Türkiye'de ise Hazır Ofis, özellikle Batı'ya kıyasla daha yeni ve de genç bir çalışma stili olarak varsayılıyor. Yine de son yıllarda bu çalışma biçiminin ülkemizde de çeşitlenerek yaygınlaşmaya ve ilgili alanda hayli başarılı örneklerin kendilerini göstermeye başladığını ifade etmek yanlış olmayacaktır. Bunun yanı sıra; "Akıllı Ofis Çözümleri" konusunda vakitlice kafa yormuş, Hazır Ofis ve Sanal Ofis seçeneklerini dünya ile birlikte keşfetmiş ve bu doğrultuda da emsallerine kıyasla yola erken çıkıp muhtelif tecrübeler kazanarak ilerlemiş olan geniş ufuklu öncü girişimciler ve köklü firmalar -bir elin parmaklarını geçmeseler de- Türkiye'de de varlar ve işlerini layığıyla yapmakta, ilgili alanda uluslararası nitelikte hizmetler sunmaktalar. Office Istanbul da işte o az sayıdaki köklü firmadan biri. Akıllı Ofis Çözümleri, dolayısıyla da Hazır Ofis ve Sanal Ofis sistemleri alanında on yılı aşkın tecrübesine dayanarak ilerlemeye devam eden Office Istanbul, kullanıcılarının çalışma yaşamlarını kolaylaştırmayı, yani müşteri memnuniyetinin sürekliliğini esas alıyor.

Malum, "zaman" insan hayatındaki en önemli variyetlerin başında geliyor. Çünkü, her şeyden evvel limitli ve geri dönüşümsüz. Buna karşın günümüz insanı zamanının büyük bölümünü iş yerinde geçirmek durumunda kalıyor. Özellikle İstanbul gibi mega şehirler üzerinden ele alındığında ise zamanı doğru yönetebilmek daha da değerli bir edinim haline geliyor. İşte tam da bu noktada Office Istanbul gibi, Akıllı Ofis Çözümleri alanında tecrübeli çözüm ortakları hayat kurtarıcı nitelikte oluyor.

Office Istanbul her şeyden önce şehrin kalbinde, İstanbul Zincirlikuyu'da; metro ile metrobüs terminallerine, otobüs ile dolmuş duraklarına yürüme mesafesinde; deniz ulaşımına 15, havaalanına ise yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki ve özel araçlar için de günün her saatinde park problemi yaşanmaksızın kolaylıkla erişilebilir konumuyla rahatlık sağlıyor.

Office Istanbul'un, Zincirlikuyu'daki, ofis hizmet bedeli dışında hiçbir masraf gerektirmeyen, ihtiyaç duyulabilecek her türlü ofis mobilyasının yanında sekreterlik ve temizlik hizmetlerinin, çay ve kahve ikramlarının tamamen ücretsiz olduğu; esnek kullanım süreli, tam donanımlı her şey dâhil 7 katlı tesisinde 55 adet Hazır Ofis bulunuyor.

12 yılı aşkın tecrübesiyle bir ofis kurulumu ve devamlılığı için gerekli olabilecek her şeyi ekstralarıyla birlikte düşünüp temin ederek kazandırdığı zamanı uygun fiyat alternatifleriyle sunarak kullanıcılarının işlerini geliştirmeleri ve büyütmeleri konusunda pek çok avantaj sağlayan Office Istanbul, "Akıllı Ofis Çözümleri", Hazır Ofis ve Sanal Ofis alanlarında en güvenilir isimlerin başında geliyor.

Office Istanbul bünyesinde yer alan farklı alternatiflerdeki modern ofisler günlük, haftalık veya aylık olarak kiralanmak üzere her an çalışmaya hazır bulunuyor.

Office Istanbul hazır ofislerinde mobilya, klima, telefon, internet bağlantısı, alarm paneli, printer, faks ve fotokopi makinası gibi ekipmanlarla birlikte 7 gün 24 saat çalışma imkânı mevcut.

İsteğe bağlı olarak telefonlarınız OFFICE ISTANBUL yönetici asistanları tarafından firmanızın ismiyle yanıtlanmakta, gönderim ve faks trafiğiniz de yine aynı biçimde yönetilebilen profesyonel HAZIR OFİS çözümleri sunmaktadır.

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!