Hazır Ofis Nedir? Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir? - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Hazır Ofis Nedir? Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir?

21
EKİ
2018
Hazır Ofis Nedir? Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir?
Hazır Ofis Nedir? Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir?

Hazır Ofis Nedir? Sunduğu Ayrıcalıklar Nelerdir?

Geleneksel ofisin sunduğu rahatlık ve profesyonel imaj, pek çok girişimci ve profesyonele cazip geliyor. Fakat beraberinde gelen sorumluluk ve problemler, geleneksel ofis kiralama fikrini ertelemelerine neden oluyor. Merkezi yerde bir ofis bulmak, içini dayayıp döşemek, belirli periyodlarla yenilenmesi gereken yazıcı ve benzeri elektronik donanımlar satın almak, elektrik, su ve internet bağlatmak, çay ve kahve gibi tüketim ürünlerinin temizliğini yapmak, telefonların cevaplanması, posta gönderilerinin takip edilmesi ve temizlik için elemanlar işe almak ve benzer sorumluluklar, ofisin sunduğu konforun geri planda kalmasına neden oluyor.

Ofis Konforunu Sunan Ekonomik Çözüm

Serbest zamanlı ya da proje bazlı çalışan tasarımcı, metin yazarı, danışman ve yazılımcı gibi profesyoneller, her ne kadar evlerinden çalışabilseler de iş disiplinlerini bozmamak adına bir ofise ihtiyaç duyabiliyor. Evin dikkat dağıtıcı ortamından kurtulmak için zaman zaman kafe gibi alanlarda çalışmayı tercih etseler de bu çözüm yetersiz gelebiliyor. Bir ofis için yeterince bütçeleri olmadığını düşündükleri için bir ofis kiralamayı isteseler bile erteliyorlar. 

Ofis masraf ve sorumlulukları, sadece mekandan bağımsız çalışan profesyonellerin problemi değil. İş kurmak isteyen ya da halihazırda bir iş sahibi olan girişimciler için de büyük problem. Özellikle dikkat dağıtan ve masraf çıkaran problemler olmadan işlerine odaklanmak isteyen girişimciler, daha esnek ve pratik çözümler arıyor. Aslında çok da uzağa gitmelerine gerek yok. Merkezi lokasyonlarda, tam olarak hayallerini süsleyen bir ofise kavuşmanın ekonomik ve pratik bir yolu bulunuyor. HAZIR OFİS sistemleri, klasik ofislerin sorumluluğu altına girmeden hayallerindeki ofise kavuşmalarını sağlıyor. 

Hazır Ofis Sistemlerinin Avantajları

Gelişen teknoloji, zamanı çok daha fazla değerli kılıyor. Bazen boşa giden beş dakika bile önemli müşteri kaybına neden olabiliyor. Yaşam her zamankinden daha hızlı aktığı gibi çalışma hayatı da büyük bir hızla akıyor. Klasik ofis sistemlerinde gizli masrafların yanı sıra zamanın boşa akmasına neden olan pek çok unsur da bulunuyor. 

Hazır ofis sistemleri, pek çok avantajı bir arada sunuyor. Modern mobilyalarla döşenen hazır ofisler, hızlı internet ve çağrı cevaplama gibi hizmetlerini barındırıyor. Şirketler ya da profesyoneller ihtiyaçları doğrultusunda farklı kapsamlarda paketlerden ve ek hizmetlerden yararlanılabiliyor. 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemleriyle izlenen ofisler, yüksek güvenlik sistemleriyle donatılıyor. Sunulan detaylı temizlik hizmeti sayesinde ofisin temizliği gibi detaylarla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Elektrik, su ya da internet bağlatma, fatura ve aidat ödeme gibi külfetlerden kurtuluyor, arıza gibi nedenlerle çalışmanızı bölmenize gerek kalmıyor. Çay, kahve ve diğer ikramlıklar, dinlenme aralarınızı keyifli hale getiriyor. İhtiyaç duyulduğunda toplantı odası kiralayabiliyor, müşterilerinizi merkezi lokasyonda en iyi şekilde ağırlayabiliyorsunuz.

Değişen Çalışma Kültürüne En Uygun Ofis Sistemi

Değişen çalışma kültürü, daha esnek çalışma saatlerini beraberinde getiriyor. Herhangi bir iş merkezinde bir ofis kiraladığınızda ofisinizi sadece iş merkezinin belirlediği saatler içinde kullanabiliyorken hazır ofis sistemlerinde ofisinize 7 gün 24 saat giriş yapabiliyorsunuz. Daha büyük bir ofise ihtiyaç duyduğunuzda ya da hizmet paketinizi genişletmek istediğinizde bu isteğinizi vakit kaybetmeden gerçekleştirebiliyor, sadece bilgisayarınızı alarak hemen çalışmaya başlayabiliyorsunuz.

Bir ofisin gerektirdiği tüm sorumlulukları ortadan kaldıran hazır ofis sistemleri, bir kiralama hizmetinden çok bir iş ortağı gibi çalışıyor. Gizli maliyet ve zaman kaybettiren angarya işlerle uğraşma zorunluluğu olmadan sadece işinize odaklanmanıza yardım ediyor. 

Telefonlarınızın firma isminizle cevaplandığı, müşterilerinize toplantı salonuna kadar güler yüzle eşlik edildiği, merkezi lokasyonda, yüksek güvenlik sistemlerine sahip HAZIR OFİS hizmetleri için dilediğini zaman OFFICE ISTANBUL’a başvurabilir, ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap veren ekonomik çözümlerle tanışabilirsiniz. 

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!