Hazır ofis tercih eden girişimciler neden daha başarılı - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Hazır ofis tercih eden girişimciler neden daha başarılı

18
EKİ
2018
Hazır ofis tercih eden girişimciler neden daha başarılı
Hazır ofis tercih eden girişimciler neden daha başarılı

Hazır ofis tercih eden girişimciler neden daha başarılı

Büyümek ve karlılığı artırmak her girişimcinin en önemli konularının başında gelir. Atılan her adımda strateji belirlemek gerekir. Artılar ve eksiler birbirini kovalar bu yolculukta.

Siz de bu yolculukta hızla ilerliyorsunuz. Yetenek ve bilgi birikimi olarak müşterileriniz tarafından projeleriniz beğeniliyor. Gelişmeye açık bir kişiliğiniz var. Kazancınızı artırıp, performansınızı da verimli kullanmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bir ofis kiralamayı düşünüyorsunuz. Ofis kurulumu için gerekli temel masraflar aklınıza düşüyor. Mekân, dekorasyon, mobilya… ve ardından -olmazsa olmaz- işe sekreter almanız gerekecek. Maaşı, sigortası, yol masrafı, yemek kartı… Ardından telefon, internet, elektrik, su, doğalgaz ve sürpriz harcamaları düşünüyorsunuz. Tüm bunları yapmaya bütçeniz yetecek mi? Düşüncenizin ağırlığı bir karabasan gibi çöküyor üstünüze.

Terinizi silerken, aklınıza parlak bir fikir geliyor: Office İstanbul’un hazır ofis konsepti… Hedefe doğru vizyonunuzu ayağa kaldırmanın tam zamanı olduğunu düşünüyorsunuz.

12 yılı aşkın geçmişi ile güvenilir bir isme sahip olan Office İstanbul’un: Modern dekorasyonlu ofisleri, istediğiniz gibi telefonları yanıtlayıp not tutan sekreterlik hizmetleri ve postaları teslim alan güvenilir personeli, çay-kahve servisine kadar eksiksiz hazır ofis çözümleri ile en iyi ofis hizmetini sunduğunu görüyorsunuz. 

Office Istanbul hazır ofis konseptinin tam size göre olduğuna bütün kalbinizle inanıyorsunuz.

Hazır ofiste, konforlu çalışma masaları, sandalyeler ile modern bir şekilde dekore edilmiş, üst düzey teknolojik alt yapılı internet hizmetleri, toplantı odaları size tek fatura ile sunuluyor. Esnek kullanım süreleri sayesinde ilgili hizmetlerden, ihtiyaç duyulabilecek her an, istenilen süre kadar yararlanabilmek yine Office İstanbul’un hazır ofis konseptinin kolaylıklarından.

İstanbul’un iş hayatının kalbinin attığı bir yerde Zincirlikuyu’da, etrafındaki metro ve metrobüs istasyonları ile prestijli bir konumda işyerinizin olmasını, üstelik tek bir fatura ile tüm sorunları çözmenizin huzurunu yaşıyorsunuz.

Ve anlıyorsunuz ki, aldığınız bu doğru karar sadece o günün değil, aynı zamanda gelecekteki başarılarınıza da katkıda bulunuyor. Sadece işinize odaklanıp, hiçbir sorunla uğraşmadan mutlu bir şekilde çalışıyorsunuz ve hedeflerine daha hızlı bir şekilde emin adımlarla ulaşıyorsunuz.

OFFICE ISTANBUL’un HAZIR OFİS konsepti gelişime odaklı olanları heyecanlandıracak kadar gerçekçi ve yenilikçi vizyonu ile tüm girişimcilerin hizmetindedir.

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!