Sanal Ofis ile Şirket Kurmak Şimdi Çok Kolay - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Sanal Ofis ile Şirket Kurmak Şimdi Çok Kolay

21
EKİ
2018
Sanal Ofis ile Şirket Kurmak Şimdi Çok Kolay
Sanal Ofis ile Şirket Kurmak Şimdi Çok Kolay

Sanal Ofis ile Şirket Kurmak Şimdi Çok Kolay

Türk Ticaret Kanunu'na göre, şirket kurmak isteyen girişimcilerin sabit bir yasal adres göstermeleri gerekiyor. Girişimcilerin bir kısmı kendi ev adreslerini yasal şirket adresi olarak göstermeyi tercih ediyor. Önemli bir kısmı da prestij, müşterilerini güzel bir ortamda ağırlama ya da evi ve işini ayrı tutma gibi nedenlerle geleneksel olarak ofis kiralama seçeneğini değerlendiriyor. Fakat önemli bir kısmı daha esnek, ekonomik ve işlevsel bir çözüme ihtiyaç duyuyor: sanal ofis veya hazır ofis çözümlerine.

Geleneksel olarak ofis kiralamayı tercih eden girişimcilerin önüne çözüm bulmaları gereken bazı sorunlar çıkıyor. Girişimci; bir mekana bağlı kalmadan çalışıyor, ofis dışı çalışma ve toplantıları sıklıkla oluyor ya da şantiye gibi sahalarda vaktini geçiriyorsa, telefonlarını cevaplamak ve postalarını almak için güvenilir bir elemana ihtiyaç duyuyor. Diğer taraftan ofisin kirasının yanı sıra elektrik, su, internet faturaları ve aidat gibi ekstra giderler ortaya çıkıyor. Müşterilerini ağırlayabileceği prestijli bir adrese sahip olsa da, maliyetleri yukarıya çıkıyor. Özellikle ofisi haftanın sadece belli günleri kullanıyorsa, gider hanesi gereksiz yere kabarmış oluyor.

Eğer girişimci, şirket adresini ev adresi olarak göstermeyi planlıyorsa, apartmandaki her haneden onay alma gibi zorunluluklar bulunuyor. Girişimcinin oturduğu ev kiralıksa, ev sahibiyle yeni bir kontrat yapması gerekiyor. Girişimcinin evde olmadığı zamanda gelen bir tebligatın kaybolması durumunda başı ağrıyabiliyor. Ev adresi vergi memurlarınca ziyaret edilebiliyor ya da olası bir haciz durumunda evindeki eşyaların önemli bir kısmına el koyulabiliyor. Üstelik müşterileriyle toplantı gerçekleştirebilecekleri profesyonel bir ortam yaratmaları daha zor oluyor. 

Sanal Ofis: Esnek, İşlevsel ve Kullanışlı Bir Sistem

Günümüzde, çalışma kültürü kökünden değişiyor. Eskiden ofis çalışanlarının belirli bir saati iş yerlerinde doldurması gerekiyordu. Günümüzde ise birçok çalışan haftanın belirli günlerinde ofise birkaç saat uğrayarak işlerini uzaktan halledebiliyor. Ağırlıklı olarak sahada çalışan danışmanlar, bir ofise çoğunlukla sadece yasal adres olarak ihtiyaç duyuyor. Uzaktan, proje bazlı ve home office çalışan profesyoneller, profesyonel görünümlerini koruyabilecekleri daha esnek sistemlere ihtiyaç duyuyor. İşte, tam bu anda yeni bir kavram olan sanal ofis imdatlarına yetişiyor. 

Sanal ofis, girişimcilere sadece ihtiyaç duydukları hizmetleri satın almalarını sağlayan modern bir sistem. Girişimciler, halihazırda kurulu bulunan iş merkezleri üstünden kiralama hizmeti alabiliyor. Elektrik, su, internet faturaları ve aidat giderleri sıfıra iniyor, personel giderleri minimumda kaldığı için karlılık oranları yükseğe taşınabiliyor. Girişimciler diledikleri anda, anlaşmalı oldukları sanal ofis kiralama şirketinin hazır ofislerine geçiş yapabiliyor, müşterilerini şirketin profesyonel toplantı salonunda ağırlayabiliyor ya da belirli zamanlarda çalışanlarıyla kullanabilecekleri bir alana sahip oluyor. Üstelik tebligat, kargo ya da diğer postaları onların adına sanal ofis yetkilileri alarak güvenli bir ortamda saklıyor. 

Sanal Ofis Üstüne Şirket Nasıl Kurulur?

Girişimcilerin, şirket kurmak adına yasal bir adrese sahip olmaları için sanal ofis kiralama şirketiyle bir anlaşma imzalamaları yeterli. İhtiyaç duydukları sekreterlik, belirli zamanlarda alan kullanımı, toplantı salonu ve benzer ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan paketlerden dilediklerini tercih ederek anlaşma kapsamını genişletme şansları da bulunuyor. Kurmak istedikleri şirketin anonim, şahıs ya da limited olması fark etmeksizin sanal ofis kiralama şirketinin verdiği adresi yasal adres olarak kullanabiliyorlar. Üstelik şirket adresleri, prestijli olarak görülen ilçe ya da yerlerden olduğu için müşterilerinin güvenini de kazanıyorlar. 

Sanal ofis kiralama, girişimcilerin ofis kiralama maliyetlerini en aza indirmelerine yardım ediyor. Üstelik girişimcileri ofis arama, bulma, taşınma ve benzeri angaryalardan kurtararak zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor. Siz de SANAL OFİS kiralayarak şirket kurulum maliyetlerini en aza indirmek ve şirket kurulumunuzu hızlandırmak istiyorsanız OFFICE ISTANBUL’un size sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. 

 

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!