Sanal Ofis’in Avantajları Nelerdir? - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Sanal Ofis’in Avantajları Nelerdir?

25
MAR
2021
Sanal Ofis’in Avantajları Nelerdir?
Sanal Ofis’in Avantajları Nelerdir?

Geleneksel anlamda bir ofis kiralamak istemeyen ve esnek çalışma düzenini benimsemiş çalışanlar, artık SANAL OFİS çözümlerini tercih ediyor. Bir ofiste olması gereken tüm imkanları sunan, şirketlerin yasal bir adrese sahip olmasını sağlayan SANAL OFİS avantajları ile şirketinizi kurabilir ve kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

Sanal Ofis İle Hayalinizdeki Çalışma Ortamı

9 - 6 çalışma sisteminden uzaklaşan, kendi çalışma düzenini kuran girişimciler ve serbest çalışanlar için hazırlanan sanal ofis paketleri, hayalini kurduğunuz çalışma ortamını sunuyor. SANAL OFİS; elektrik, su, internet masrafları olmadan, sadece işinize odaklanabileceğiniz bir hizmet anlayışına sahip. İhtiyaç duyduğunuz her an ofis ortamı düzeninde çalışabileceğiniz ve istediğiniz saatlerde mesai yapabileceğiniz ofislerde her şey sizin istediğiniz düzende gerçekleşiyor. Şık ofis mobilyaları, sizi motive edecek ikramlar ve şehrin en güzel konumunda bulunmanın verdiği haz ile çalışmak artık daha keyifli.

Sanal Ofisle Düzenli Çalışma İmkanı

SANAL OFİS; telefonlarınızı ve gelen misafirlerinizi karşılayacak bir asistan, yasal adres ve posta kutusu hizmetleriyle tam bir çalışma ortamı sunuyor. İşlerinizi keyifle ve sorunsuz yapabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm olanaklara sahip olan sanal ofislerde dilediğinizde toplantı odalarını ve lounge alanlarını kullanmanız mümkün. Misafirlerinizle toplantılarınızı yapabilmeniz için toplantı odaları, ferah ve şık tasarımlarıyla prestijinizi arttırıyor. Merkezi bir lokasyonda, kendi ofisinizde müşterilerinizi ağırlamak şirketinize değer katıyor.

Öne Çıkan Sanal Ofis Avantajları

1.  Şirketiniz sanal ofis ile yasal bir adres sahibi oluyor.
2.  Kargo, posta ve tebligatlarınız teslim alınıyor.
3.  Sizin için gelen telefonları karşılayacak asistanlık hizmeti sağlıyor.
4.  İstediğiniz her an ofisinizde toplantı imkanı sunuyor.
5.  Ortak alan kullanımı sayesinde işinizi yaparken diğer çalışanlarla da sosyalleşme ortamı sunuyor.

Tüm bu avantajlardan ve daha fazlasından yararlanmak istiyorsanız OFFICE ISTANBUL yanınızda! Bizimle ve SANAL OFİS çözümlerimizle hemen tanışabilir, başvurunuzu yaparak hayalini kurduğunuz prestijli şirket imajına sahip olabilirsiniz. 

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!