Sanal ofis nedir? Girişimciler için avantajları nelerdir? - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Sanal ofis nedir? Girişimciler için avantajları nelerdir?

18
EKİ
2018
Sanal ofis nedir? Girişimciler için avantajları nelerdir?
Sanal ofis nedir? Girişimciler için avantajları nelerdir?

Sanal ofis nedir? Girişimciler için avantajları nelerdir?

Girişimci ruhunuz ile işleriniz gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Yurtiçi ve yurtdışı bağlantılarınız sebebiyle ofis ortamında sıkça vakit geçirmeniz gerektirmiyor. İstediğiniz her yerde bilgisayarınızı açıp, çalışmalarınızı yapabiliyorsunuz. Evinizde, kafede, otelde…

Günler geçtikçe başarılı iş ruhunuzu engelleyen çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalıyorsunuz… Müşterileriniz aradığında telefona sizin cevap vermeniz işinizi kurumsallıktan uzaklaştırıyor. Hele bir gün müşteriniz: “Size nasıl ulaşırım, malzeme örneği yollamak istiyorum. Daha sonra da bir toplantı yapalım” demez mi? İşte o zaman: Düzgün Türkçe veya İngilizce ile çağrılara cevap veren bir asistanınızın olmasının, kargolarınızın ev adresine değil de kurumsal bir adrese gitmesinin, ya da müşterilerinizi profesyonelce tam donanımlı bir toplantı odasında ağırlamanın işinize katacağı katma değeri düşünüyorsunuz.

Aklınıza bir arkadaşınızın heyecanla anlattığı sanal ofis konsepti geliyor. Araştırıyorsunuz. Güvenilir, deneyimi olan Office Istanbul’a hemen ulaşıyorsunuz.

Tam da sizin gibi, yeni iş kuranların, seyahat edenlerin, evden çalışanların, kısaca ofisini sürekli kullanmayanlar için sanal ofisim muhteşem bir çözüm olduğunu görüyorsunuz.

Güçlü bir çözüm ortağı olan Office Istanbul, sanal ofis konsepti ile sizin bütün sorunlarınızı çözüyor.

Vergi levhanızda gösterebileceğiniz prestijli yasal bir adresiniz oluyor. Gelen kargolarınız teslim alınıp, e- posta ile tarafınıza bildiriliyor ve muhafaza ediliyor. Firmanıza özel telefon numarasından Türkçe veya İngilizce cevap veren profesyonel bir asistan hizmeti alıyorsunuz. Özel bir karşılama anonsu ve sesli mesaj sistemi de kurulabiliyor. Faks numarası tahsisi yapılıyor ve gelen fakslar e- posta ile istediğiniz adrese iletiliyor. Hiçbir çağrıyı kaçırma ve tarafınıza gelen kargonun kaybolması endişesini yaşamadan işinize odaklanıyorsunuz. Resepsiyon hizmeti ve Office Lounge kullanımı, sınırsız self servis çay-kahve ve sürpriz ikramlar da keyif katıyor çalışmalarınıza. Office Istanbul’un sanal ofis kullanıcılarının sosyalleşmesi için organize ettiği etkinlikler de işin başka bir hoş yönü oluyor.

Dilediğiniz zaman müşterilerinizi profesyonel toplantı salonlarında ağırlıyor, saatlik veya günlük olarak ihtiyacınız olduğu kadar kullanıyorsunuz. Üstelik misafirleriniz en iyi şekilde karşılanıp ağırlanıyor. Toplantı salonlarında yüksek hızlı internet ile teknolojiyi yakından takip ediyor, sunumlarınızı beyaz tahta, flip chart ve projeksiyon kullanarak keyifli toplantılar gerçekleştiriyorsunuz.

OFFICE ISTANBUL'un SANAL OFİS konsepti sayesinde ofisiniz olmadan da sabit bir ofisin tüm avantajlarına uygun bir fiyatla, güvenli bir şekilde sahip oluyorsunuz.

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!