Sanal Ofis Nedir, Ne Değildir? - Hazır ve Sanal Ofis Çözümleri

GERİ

Sanal Ofis Nedir, Ne Değildir?

19
EKİ
2018
Sanal Ofis Nedir, Ne Değildir?
Sanal Ofis Nedir, Ne Değildir?

Sanal Ofis Nedir, Ne Değildir?

- Organize bir şirket imajına ve prestijli bir ofis adresine mi ihtiyacınız var?

- Fazlaca bir yatırım yapmadan kurumsal duruşunuzu güçlendirmek mi istiyorsunuz?

- Ofis ve sekretarya masraflarınızı azaltmanız mı gerekiyor?

- Siz ofisinizde yokken sizin yerinize kargo ve benzeri postalarınızın teslim alınabilmesi pratiklik sağlamaz mıydı?

- Peki ya; müşterilerinizi veya çalışma partnerlerinizi, gerçekleştirmeniz gereken bir toplantı için hiç düşünmeden kendi ofisinize davet edebilmek, onların ziyaret tekliflerini geri çevirmek zorunda kalmamak hayat kurtarıcı olmaz mıydı?

Tüm bu sorular zihninizde dönüp duruyorsa ve siz bir türlü bu işlerin içinden çıkamıyor, kolay ve ekonomik bir çözüm üretemiyor, buna bağlı olarak da hiçbir zaman tam olarak organize olamıyor ve sonuç olarak çalışma yaşamınızda bir arpa boyu yol kat edemiyorsanız Sanal Ofis sizin için biçilmiş kaftan demektir.

Sanal Ofis, ofisini sürekli kullanmayan profesyoneller, sık seyahat edenler ve evden çalışanlar için farklı bir çözüm alternatifidir. Kavrama uzak olanların ilk anda aklına gelebilecek Hayali İhracat misali, gerçekte mevcut olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeye dayalı bir kandırmacayı tanımlamak ve desteklemek üzere icat edilmiş muzip bir söz öbeği değildir.

Sanal Ofis, çalışmak için ofise ihtiyaç duymayanların anahtarıdır. Evden veya herhangi bir yerden çalışabilenlerin kartvizitlerinde ihtiyaç duydukları sabit adres ve telefon numarası, telefonlarını yanıtlayarak faks ve posta trafiklerini yönetecek bir sekreter ve gerektiğinde muhtelif iş görüşmelerine ev sahipliği yapabilecek bir toplantı odası ise, o anahtarın ucunda bulunabileceklerden bazılarıdır. Dolayısıyla Sanal Ofis’in reel profesyonel imaja, oradan hareketle de gerçek prestije kapı açtığını belirtmek yerinde olacaktır.

Kullanılmayan bir ofisin aylık giderlerinden kaynaklanan gereksiz masraflar ve/veya kartvizitlerinde yer verebilecekleri bir iş adresi ya da sabit bir telefon numarası bulunmayanların, hatta olası toplantı taleplerini istemeyerek geri çevirmek durumunda kalanların imajlarını zedeleyen prestij kayıpları sanal ofis alternatifleri sayesinde katlanılmak zorunda kalınan birer mecburiyet olmaktan çıkmaktadır.

Özellikle İstanbul'da Sanal Ofis üyesi olmak isteyenler; tıpkı Hazır Ofis gibi, Sanal Ofis gereksinimleri için de yine, Akıllı Ofis Çözümleri alanında 12 yılı aşkın tecrübesiyle öne çıkan Office İstanbul’u tercih edebilirler.

Office Istanbul, Sanal Ofis Çözümleri ile; farklı alanlarda iş üretenleri de alışık oldukları hesaplı konforu sarsmadan çok kısa bir süre içerisinde prestijli bir iş adresinin yanı sıra kendilerine ait telefon numaralarıyla birlikte özel sekreterleriyle de tanıştırıyor.

Sanal Ofis kullanıcıları için; telefon, faks ve postaları ile Office Istanbul ilgilenirken geriye sadece işlerine konsantre olmak kalıyor.

Sanal Ofis kullanıcıları, belirtilen hizmetlerden faydalanmalarının yanı sıra müşterilerini ya da çalışma partnerlerini, diledikleri zaman Office İstanbul’un şehir merkezinde yer alan tesislerindeki profesyonel toplantı salonlarında ağırlayabiliyor ve tam donanımlı hazır ofisleri de ihtiyaçları oranında saatlik veya günlük olarak kullanabiliyorlar.

Office Istanbul, ofisi olmayanlara sabit bir ofisin tüm avantajlarını sağlıyor. Profesyonel çalışma yaşamında, sadece şehir merkezinde bir iş adresi ve kişiye ya da şirkete özel isimle yanıt verilen bir telefon numarası, Office İstanbul’un kendi sektöründeki on yılı aşkın tecrübesi ve detaylara özen gösteren incelikli üslubuyla birleşerek ciddi farklar ve kazanımlar ortaya koyuyor.

OFFICE ISTANBUL, Zincirlikuyu merkezde 7 katlı tesisinde hemen hemen her alandan profesyoneller için en iyi SANAL OFİS hizmetini sunmaya hazır.

E-BÜLTEN

Son haberler ve özel fırsatlar için e-bültenimize üye olun!